İNSAN KAYNAKLARI
Emel ÖZKAN ÜNVER Mesaj Gönder
e.ozkan@basarkoleji.k12.tr
REHBER ÖĞRETMEN

1980 yılında Ordu'da doğdu. 2002 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Felsefe Bölümünden mezun oldu. 2003 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Tezsiz Yüksek Lisans programını tamamladı. 2003 yılından itibaren Başar Kolejinde çalışmaktadır.
Şenel ÜSTÜN Mesaj Gönder
s.ustun@basarkoleji.k12.tr
1-A SINIF ÖĞRETMENİ

Ferah AYHAN Mesaj Gönder
f.ayhan@basarkoleji.k12.tr
1-B SINIF ÖĞRETMENİ

Aysel DOĞU Mesaj Gönder
aysel@basarkoleji.k12.tr
2.SINIF ÖĞRETMENİ

1957 yılında Bilecik'te doğdu.Bilecik ilköğretim okulunu ve Anadolu üniversitesi A.Ö.F eğitim önlisans programını bitirdi.1975 yılında başladığı görevini Muğla,Kocaeli,Yalovada devam etti.2000-2013 yıllarında özel eğitim kurumlarında çalıştı.
Şükran İNAL Mesaj Gönder
s.inal@basarkoleji.k12.tr
2.SINIF ÖĞRETMENİ

1964 yılında Sivas'ta doğdu. 1986 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Amasya Eğitim Yüksekokulu Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. 1986 yılında Bingöl'de göreve başladı. 2009 yılında Vali Hüsnü Tuğlu İlkokulundan emekli oldu. 2009 yılından itibaren Başar Kolejinde çalışmaktadır.
Leyla TANYOLAÇ Mesaj Gönder
l.tanyolac@basarkoleji.k12.tr
3.SINIF ÖĞRETMENİ

1963 yılında Antalya'da doğdu. Akdeniz Üniversitesi Burdur Eğitim Yüksek Okulu Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. 1985 yılında Isparta'da göreve başladı. 2006 yılında Antalya Vali Hüsnü Tuğlu İlkokulundan emekli oldu. 2006 yılından itibaren Başar Kolejinde çalışmaktadır.
Kıymet YİĞİT Mesaj Gönder
k.yigit@basarkoleji.k12.tr
3.SINIF ÖĞRETMENİ

Kıymet DOĞAN Mesaj Gönder
k.dogan@basarkoleji.k12.tr
4.SINIF ÖĞRETMENİ

1959 yılında Burdur’da doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Ön Lisans Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 1976 yılında Burdur'da göreve başladı. 2011 yılında Denizli Merkez Efendi İlkokulundan emekliye ayrıldı. 2012 yılından itibaren Başar Kolejinde çalışmaktadır.
Hanife ATALAY Mesaj Gönder
hatalay@basarkoleji.k12.tr
TÜRKÇE ÖĞRETMENİ

1983 yılında Denizli'de doğdu. 2005 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Uşak Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. 2005-2006 eğitim-öğretim yılından itibaren çeşitli özel kurumlarda çalıştı. 2012 yılından itibaren Başar Kolejinde çalışmaktadır.
Murat KOL Mesaj Gönder
m.kol@basarkoleji.k12.tr
SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ

16.01.1979 Ankara doğumlu. İlkokulu Ankara Tarhuncu Ahmet paşa İÖO'da, Liseyi Ankara Anadolu Gazi Lisesinde okudu. Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesinden 2002'de mezun oldu. 2002 yılında Kocaeli’nde göreve başladı 9 senedir çeşitli lise ve İlköğretim okullarında görev yapmıştır. Eğitim öğretim yılı itibari ile okulumuzda görev yapmaktadır.

Nilgün SERT Mesaj Gönder
n.sert@basarkoleji.k12.tr
İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

1958 yılında Merzifon'da doğdu. 1979 yılında Eskişehir Eğitim Enstitüsü İngilizce Bölümünden mezun oldu. 1979 yılında Trabzon'da göreve başladı. 2004 yılında Eskişehir Gazi Lisesinden emekli oldu. 2005 yılından itibaren Başar Kolejinde çalışmaktadır.
Pınar İNCİR Mesaj Gönder
Pınar@basarkoleji.k12.tr
İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

1990 yılında Antalya'da doğdu. 2012 yılında Ankara Üniversitesinden mezun oldu . Aynı yıl Ankara Üniversitesi'nde Pedagojik Formasyon eğitimini tamamladı. 2012-2013 yılları arasında Konyaaltı Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursunda çalıştı. Eğitim-öğretim yılı itibariyle okulumuzda görev almaktadır.
Ümmühan AYAZGÖK Mesaj Gönder
u.ayazgok@basarkoleji.k12.tr

Ayşegül ATAŞ Mesaj Gönder
a.atas@basarkoleji.k12.tr

Ülker AYDOĞDU Mesaj Gönder
u.aydogdu@basarkoleji.k12.tr
ALMANCA ÖĞRETMENİ

10 Ocak 1964 yılında Ankara/Polatlı'da doğdu. İlköğrenimini Almanya'da, lise öğrenimini İstanbul Kız Lisesinde, yüksek öğrenimini de yine İstanbul'da Marmara Üniversitesi Alman Dili Eğitimi Bölümünde tamamladı. 1985 yılında mezun olduktan sonra İstanbul'da özel sektörde çalışma hayatına atıldı. 1993 yılında evlilik nedeniyle Antalya'ya yerleşti ve bir süre turizm sekteründe çalıştıktan sonra Özel MNG Turizm ve Ötelcilik Eğitim Merkezinde Almanca Öğretmeni olarak görev aldı. 2004 yılından beri Özel Başar İlköğretim Okulunda görev yapmaktadır.
Mahir ŞENGÜN Mesaj Gönder
mahir@basarkoleji.k12.tr
FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİ

Okan İDER Mesaj Gönder
o.ider@basarkoleji.k12.tr
MATEMATİK ÖĞRETMENİ

Şenay KARACAN Mesaj Gönder
s.karacan@basarkoleji.k12.tr
MATEMATİK ÖĞRETMENİ

Ömer Faruk ÇALIK Mesaj Gönder
o.calik@basarkoleji.k12.tr
DİN KÜLTÜRÜ ve AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİ

1965 yılında Antalya Elmalı ilçesinde doğdu. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde ve lisans öğrenimini aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsünde İslam Sanatları ve Tarihi Ana Bilim Dalın da tamamladı. Trabzon vafkebir ilçesinde İ.H.Lisesinde göreve başladı. 1995 yılı itibariyle Antalya Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesin'de çalkışmakta. Eğitim öğretime açılış itibariyle de Başar Kolejinde çalışmaktadır.
Hilmi OKUDAN Mesaj Gönder
h.okudan@basarkoleji.k12.tr
BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ

1971 yılında İstanbul'da doğdu. Akdeniz Üniversitesi BESYO mezunu. 2003 yılından itibaren Başar Kolejinde çalışmaktadır.
Özleyiş YALÇIN Mesaj Gönder
o.yalcın@basarkoleji.k12.tr
GÖRSEL SANATLAR ve TEKNOLOJİ TASARIM

1982 Antalya'da doğdu. 2004 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Resim-iş Öğretmenliğinden mezun oldu. 2005 yılından itibaren çeşitli özel eğitim kurumlarında görev yaptı. 2011 yılından itibaren Başar Kolejinde çalışmaktadır.
Atınç KINAYMAN Mesaj Gönder
a.kinayman@basarkoleji.k12.tr
MÜZİK ÖĞRETMENİ

Mehmet ÖZBEY Mesaj Gönder
m.ozbey@basarkoleji.k12.tr
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ

1982'de Antalya'da doğdu. 2005 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Bilişim Teknolojileri ve Eğitimi Bölümünden mezun oldu. 2005 yılından itibaren Antalya Vali Hüsnü Tuğlu Ortaokulunda görev yapmakta, eğitim öğret yılı açılışı itibariyle de Başar Kolejinde görev yapmaktadır.
Nuray ALTUNOK Mesaj Gönder

syalcin@basarkoleji.k12.tr

.

DUYURULAR