• Okulumuz
    Görüşleriniz bizim için önemlidir
    Atatürk
    Köşesi
    Atatürk ile ilgili bilgiler arşivimiz

İlim ve fen çalışmalarının merkezi okuldur. Bundan dolayı okul lazımdır. Okul adını hep beraber hürmetle, saygıyla analım.

OKULUMUZDAN HABERLER

Tüm Haberleri Oku
    1. SINIFLARIMIZ OKULA BAŞLADI 21 Nisan 2017 - Genel

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Okula Başlayan 1. Sınıf Öğrencilerimiz

Okul Meclisi Başkanlık Seçimi 8 Şubat 2017 - Genel

Okul öğrenci meclisi seçimlerinin , öğrencilerimizin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek üyeleri seçme becerilerini geliştirmek ve desteklemek açısından önemli olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden okulumuzda bu çalışmaları titizlikle yürütmeye özen gösteriyoruz. Bu kapsamda  okulumuzda 2017-2018 Eğitim- Öğretim Yılı Öğrenci Meclis Başkanı seçimi gerçekleştirildi. Öğrenci Meclis Başkanı İlkokullarda Mehmet Ali AŞCI; Ortaokullarda Barış Can ADIGÜZEL seçilmiştir. Kurumumuz adına iki öğrencimizi tebrik ederiz.

. 3 Haziran 2015 - Genel

. 5 Ekim 2017 - Genel

.

Haber ve duyurularımız artık mail adresinizde. Posta grubumuza katılmak için yapmanız gereken mail adresinizi girmek ve kayıt ol tuşuna basmak!

Posta Grubuna Kayıt Ol

ÖZEL BAŞAR İLKÖĞRETİM OKULU - Fener Mah. 1974 Sok. No:17 - ANTALYA - 0242 324 28 41 - info@basarkoleji.k12.tr