• REHBERLİK HİZMETLERİ

Başar Koleji Rehberlik HizmetiBaşar Koleji, eğitim anlayışını çağdaş ve bilimsel temellere dayandıran bir eğitim kurumu olarak; her öğrenciyi bir bütün olarak her yönüyle ele alır ve değerlendirir. PDR çalışmalarımız da bu anlayışla gerçekleştirilmektedir.

Öğrencilerimizin normal gelişim süreci içerisinde karşılaşabilecekleri güçlükleri sorun haline gelmeden çözümlemelerine yardımcı olmayı amaçlayan ve bu doğrultuda çalışmalarını yürüten psikolojik danışma ve rehberlik servisimizin hedefleri, öğrencilerimizin;

Psikolojik danışma ve rehberlik; okulda başarı ve akademik gelişme, bireysel ve toplumsal ilişkiler, kişisel, eğitsel ve meslekî gelişim alanlarında grupla veya bireysel olarak öğrencilere, ihtiyaçlarını karşılamaları, sorunlarını gidermelerinde sistemli ve profesyonel bir yardım süreci ve hizmetleridir.

Bu hedeflere yönelik olarak;

Öğrencilere