• EĞİTİM KADROMUZ

Gökhan GÜNBEYAZ

Beden Eğitimi

1990 yılında Antalya’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. 2010 yılında girmiş olduğu lisans eğitimini Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu bölümünden 2014 yılında mezun olarak tamamladı. Çeşitli kulüpler de 6 yıl antrenörlük yaptıktan sonra 2 yıl devlet okulunda ücretli Beden Eğitimi Öğretmenliği yaptı ve son olarak 2017-2018 Eğitim öğretim yılında Özel Başar Eğitim Kurumları’nda Beden Eğitimi öğretmenlik görevine başladı ve halen görevine devam etmektedir.

Duygu EKREN

ANAOKULU ÖĞRETMENİ

1994 yılında Kayseri’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. Doğu Akdeniz Üniversitesi, Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Çeşitli kurumlarda Anaokulu öğretmeni olarak görev yaptı. 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında Özel Başar Anaokulunda göreve başlamıştır.

Eda TOPRAK

ANAOKULU ÖĞRETMENİ

1980 yılında Antalya’da doğu. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünden mezun oldu. 2004 yılında mesleğine ilk adımını attı. Çeşitli kurumlarda görev yaptı. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Başar Eğitim Kurumları’nda göreve başlamıştır.

Meltem EŞE

ANAOKULU ÖĞRETMENİ

1973 Ankara doğumlu. Ortaokul ve lise eğitimini Muğla’da tamamladı. Açık Öğretim Sosyal Hizmetler Bölümünü okudu. Muğla Üniversitesi Anaokulunda görev yaptı. 2005 yılından itibaren Başar Eğitim Kurumları’nda görev yapmaktadır.

Tansu SÜZEN

ANAOKULU ÖĞRETMENİ

1995 yılında Bucak’ta doğdu. Ortaokul ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Çocuk Gelişi Bölümünden mezun oldu. 2017 yılında mesleğe ilk adımını attı. Çeşitli kurumlarda görev yaptı.

Derya ŞENGÜN

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ

1987 Burdur doğumlu, ilkokul ve ortaokul eğitimini Akev Koleji, Lise eğitimini Antalya Gazi Lisesinde tamamlamıştır. 2008 yılında Kıbrıs Girne Amerikan Üniversitesinde Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. 2015-2016 yılında Kıbrıs Türk Maarif Kolejinde stajını tamamlamış olup; 2016 yılından itibaren Başar Eğitim Kurumlarında görev yapmaktadır.

N. İzel GİRİCİ

İNGİLİZCE

1996 yılında Mersin’de doğdu. 2014 yılında Tarsus Mustafa Kemal Anadolu Lisesi yabancı dil bölümünündün mezun oldu. Akdeniz Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı ve son sınıfta Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Sertifika programını başarıyla tamamladı. Stajını Antalya Falez Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde yapmış olup; 2019 yılından itibaren Başar Eğitim Kurumlarında görev yapmaktadır.

Özge DEĞER

GÖRSEL SANATLAR ÖĞRETMENİ

1993 yılında Ankara'da doğdu.İlk orta ve lise eğitim yıllarını Ankara'da tamamladı. Adnan Menderes Üniversitesi-Eğitim Fakültesini 1. olarak kazandı. İlk karma resim sergisini açtı çeşitli alanlarda çalışmaları devam etmektedir. Mezun olduktan sonra çeşitli kurumlarda görev yaptı. 2019-2020 yılında Başar Eğitim Kurumlarında, Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım öğretmeni olarak göreve başlamıştır.

İlayda YILDIRIM

MÜZİK ÖĞRETMENİ

1987 Sungurlu/ÇORUM doğumlu. Ortaokul ve lise eğitimini Bilkent Üniversitesi Konservatuvarında tamamladı. 2010 yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun oldu. 2011 yılında Pedagojik Formasyon eğitimini tamamlayarak çeşitli eğitim kurumlarında görev yaptı. 2015 yılından itibaren Başar Eğitim Kurumlarında görev yapmaktadır.

Semra ALPTEKİN

DANS ÖĞRETMENİ

1986 Antalya doğumluyum. İlkokulda okul ekibine katılarak dans hayatına atıldım ancak profesyonel anlamda 2004 yılında Türk gecesi ekibine katılıp 2015 yılında usta öğretici ve 2018 yılında 2.kademe antrenör belgelerini alarak dansı meslek olarak edindim. Yaklaşık olarak 6-7 yıldır okul öncesi eğitim veren kurumlarda ve ilkokullarda dans eğitmeni olarak görev almaktayım.

Mehmet ÖZBEY

BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENİ

1982 yılında Antalya’da doğdu. İlk, orta, lise öğrenimini Antalya’da tamamladı. 2005 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Bilişim Teknolojileri Öğretmenliğini bitirdi. 2010 yılından itibaren Okulumuzda Bilgisayar Öğretmeni olarak görev yapmakta.

Tuna AYRAN

ZEKA OYUNLARI

1980 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. 2002 yılında Ankara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Y.O.’dan mezun oldu. 2006 yılında Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hareket ve Antrenman Bilimleri yüksek lisans programını tamamladı. 2002 yılında Amerika’nın Chicago şehrinde Six Flags Great Amerika Şirketinde Oyun Operatörü olarak çalıştı. 2004 yılında Beden Eğitimi Öğretmeni olarak göreve başlayan öğretmenimiz ilimizde halen görev yapmaktadır. Yaklaşık 10 yıldır çalıştığı okullarda öğrencilerle zeka oyunları çalışmaları yapmış, 2018 yılında Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu Eğitmen Eğiticisi ve Antalya zeka oyunları il formatörü olarak bir çok öğretmene zeka oyunları eğitimi vermiştir.